hits

En evig tomhet 😳😳

En evig tomhet 😳😳

Det har vært så mye i det siste at jeg har ikke klart å sette meg ned med bloggen, alt har bare virket så meningsløst.. men jeg prøver nå å få ned noe av det inne i det fullstendig kaos hue mitt, kanskje det letter litt etterpå.. 

Føler ikke noe annet en tomhet å tristhet, alt jeg skal gjøre eller gjør er et sinnsykt slit.. Ingen ser hvor tungt det er, di rundt meg ser bare en maske, alt inni meg alt det vonde gjemmer jeg.. Det kommer ikke frem før jeg låser døra hjemme, da kommer angsten kastene over meg.. Da kommer tårene jeg har gått å gjemt på hele dagen, da er verden helt svart.. Ingen fremtid, ingen liv alt er bare et stort ork.. Jeg har ingen å prate med, ingen som kan hjelpe meg å se lyset. Har lyst på hjelp bort fra mørke, men jeg vet ikke lenger hvem vei jeg skal gå, føles som jeg går rundt i en evig sirkel med bare kaos å mørke rundt meg.. Hvor lenge kan man egentlig leve i en sånn mørk og trist verden? Hvor lenge holder jeg ut? Hadde begynt å klare å åpne meg litt opp for psykologen, men da selvfølgelig skulle hu ut i permisjon så jeg må over til ei annen, nå er jeg redd å usikker igjen å føler jeg må starte på nytt.. Vet ikke hvordan det skal gå, er bare så sliten nå, meningen med livet har forsvunnet helt, hvordan skal jeg orke å begynne med ny behandler? Hvor mange å hvor mye behandling må man gå igjennom før man skal få et lyspunkt i livet, når får jeg en mening med livet? Hvor mye drit må man gå igjennom før man kommer levende ut på den andre siden..

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aud83

Aud83

34, Lier

Heisann.. Jeg er ei jente på 33år.. Jeg har opplevd masse på godt å vondt.. men mest av alt vondt.. Tenkte å prøve å få ut litt av alt jeg har inni meg, for å se om det hjelper..

Kategorier

Arkiv